Psykedelisk sludgedoom på Blitz!

Ufomammut/Usnea /La Casa Fantom

Oslo Beikmørke arrangerer konsert med det psykedeliskesludgedoombandet Ufomammut på Blitz førstkommende tirsdag.

Ufomammut gjestet Oslo og Blitz sist i 2015. Nå er de her igjen, med et flunkende nytt album i bagasjen, som har fått tittelen 8. Det er nemlig deres åttende album i rekken, og antall låter på albumet er åtte i tallet. De åtte låtene flyter umerkelig over i hverandre og skaper en kontinuerlig strøm av lyd.

Bandet ble startet i Italia på slutten av nittitallet av de tre musikerne som fortsatt utgjør Ufomammut: Vita, Poia og Urlo. Disse tre evner på mesterlig å skape et blytungt lydbilde som føles som en massiv vegg av lyd, slik vi har hørt det på tidligere album som Ecate, Oro: Opus Primum, Oro:Opus Alter og Eve.

Med seg på europaturneen har de amerikanske Usnea, som spiller mørk funeraldoom. De står for oppvarmingen sammen med norske La Casa Fantom.

Er du fan av massiv og tung lyd, er det ingen vits å sitte hjemme når disse tre går på scenen på tirsdag 10. oktober!

Dørene åpner kl. 20.00.

Arrangementet på Facebook