Vreid slipper ny skive

n-u_1ACCNM6D7GLFeWddaCOjEan8EzArw-0YJpCo59I

Spellemanns-nominerte Vreid søker tilbake til røttene med deres syvende album titulert Sólverv. Kald dissonanse og feberfremkallende melodier omfavner dette opuset. Inspirert av blodsarven til Hváll, som i likhet med sine medsammensvorne i Vreid, stammer fra de dype daler i Sogndal, Norge; et sted hvor hans forfedre kjempet og døde for å ivareta deres kjære hjemsted. Sólverv er en episk milepæl for denne tyranniske brigaden!

«Sólverv er ikke bare nok et Vreid-album», sier låtskriver Hváll – “dette er definisjonen av våre liv og vår arv. Vi har sterke bånd fra barndommen, og flammen brenner sterkere enn noensinne. Vi streber etter det tidløse, og igjennom musikken mister vi oversikt over tiden».

Vreid drar ut på veien i oktober som en del av «Indie Recordings 10 Year Anniversary Tour», akkompagnert av ingen ringere enn ekstremmetallerne Keep Of Kalessin og brutale Vredehammer i fra nord. Mer info om turnéen HER.

Sólverv slippes den 9 oktober 2015, gjennom Indie Recordings.

 

Vreid Facebook