Albumpremiere: Sólstafir – Berdreyminn

Islenderene i Sólstafir står utvilsomt for et av årets mest etterlengtede album, og nå er det endelig klart for deres nye utgivelse, Berdreyminn! Albumtittelen kan oversettes til «Sanndrømt», og denne gangen har bandet tatt nok et steg videre mot det lavmælte, psykedeliske og stemningsfylte, med et større fokus i retning klassisk hard rock enn den mer ekstreme metalen bandet startet med. Stikkordene er melankoli, lengsel, sinne, lykke, smerte og andre sterke følelser.

Det er med stolthet at Metal Hammer Norway nå kan presentere albumet i sin helhet for streaming, en dag før den fysiske utgivelsen! Bandet er klare for Midgardsblót 18. august, og vi gleder oss ikke noe mindre nå!

Addi sier selv følgende om albumet! “Finally, the time has come to present you Berdreyminn in its entirety. Hopefully, the previous pieces that we have released will now fall into their rightful places in the puzzle that this album represents. There is much to explore, surprises to discover as well as meeting old friend again, and we sincerely hope that you will like what you find. Enjoy!”

Albumrelease er 26. mai.

 

Sólstafir Facebook  |  Seasons of Mist Facebook  |  Forhåndsbestill HER.