Nye band til Trondheim Metal Fest

Trondheim Metal Fest fortsetter å fylle på en allerede fet line-up. Nå er også følgende band klare for heftige dager i Trondheim;

SUSPERIA 
TROLDSKUGGE
NERGARD 
AKARUSA YAMI [UK]
OVËRHEAD (Motörhead tribute) 
STRANDHUGG 

Velkjente Susperia gjør sin ALLER siste konsert med vokalist Pål Mathiesen, svartmetallbandet Troldskugge vant årets Wacken Metal Battle og spilte nylig på Wacken Open Air, det melodiske metallbandet Nergard med trommis Andreas Nergård i spissen slapp nylig sitt 4. album «A Bit Closer To Heaven» og har tidligere inkludert gjesteopptredener med bl.a. Tony Mills, Elize Ryd og Nils K. Rue.

Det britiske tech-death bandet Akarusa Yami kommer tilbake til Trondheim, det gjør også Motörhead-tributebandet Ovërhead og programmet kompletteres med et av Trondheims mest lovende metallband, Strandhugg!

TMF 2015 poster

 

1.-3. oktober er det duket for tidenes «høstferie», når Trondheim Metal Fest tar over et av Norges største kongresshotell Scandic Lerkendal og Lerkendal Stadion, for å gi det norske folk årets kanskje mest unike festivalopplevelse.

Våkne på hotellrommet, ta heisen ned for en nydelig hotellfrokost og så tusle rett inn på festivalområdet! Bedre blir det ikke! I tillegg blir det karaokebar i hotellets «Skybar» med panoramautsikt over Trondheim by, meet&greets med artistene, festivalkino, lokale utflukter og mye mer!

Vi har «taxipriser» på hotellrom, kun 595,- for enkeltrom og 695,- for dobbeltrom. Priser er pr. dag og inkluderer en nydelig hotellfrokost.

For billettbestilling og hotellinfo med «taxipriser», klikk HER!

Trondheim Metal Fest Facebook