Konkurranse: Vinn billetter til Epica på Vulkan Arena!

Konkurranse: Vinn billetter til Epica på Vulkan Arena!

Lørdag 4. mars står nederlandske Epica på scenen på Vulkan Arena. Epica er plateaktuelle med sin syvende utgivelse, The Holographic Principle, og denne lørdagen er det Oslo sin tur til å oppleve de nye låtene live. Islendingene i Skálmöld har fått som oppgave å varme opp publikum denne kvelden. Det er med andre ord duket for en riktig så episk (!) aften.

Vi har fått to billetter til konserten som vi med glede gir bort til én heldig vinner. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive hva som er ditt favorittalbum med Epica i kommentarfeltet. Vi trekker en vinner torsdag 2. mars kl. 21.00.

Arrangementet på Facebook

NB: Det er 18-års aldersgrense på konserten, og vinnerne må selv besørge transport til Vulkan Arena!

Foto: Terje Dokken