Hatebreed og Dying Fetus til Parkteatret!

Hatebreed._frontjpg

Hatebreed (US) + special guests Dying Fetus (US)
Parkteatret 28. april

Monsteret Hatebreed, et av de mest suksessrike bandene noensinne i krysningspunktet hardcore og metal, kommer til Parkteatret! I fjor solgte de ut Blå på forhånd, og sjansen er stor for at det samme vil skje i april.

«Now is the time for me to rise to my feet!» Dersom hardcorefolket noensinne skulle gått i 1. mai-tog under egne paroler, burde Hatebreed-sjef Jamey Jasta vært innholdsansvarlig. Siden starten med «Satisfaction Is The Death Of Desire» har Connecticut-bandet levert en endeløs rekke av allsangvennlig slagordshardcore, med de tyngste, metalinspirerte mosh-oppfordringer i bunn.

Bandet slo gjennom med «I Will Be Heard» og albumet «Perseverance» (2002), før «The Rise of Brutality» (2006) finpusset miksen av metal og hardcore med låter som «Live For This» og «Another Day, Another Vendetta». Den evig ivrige Jamey Jasta har siden jevnlig fylt opp Hatebreed-universet med nye album og bangers som «Give Wings To My Triumph» fra «Supremacy» (2006) og «Before The Fight Ends You» fra 2013-albumet «The Divinity Of Purpose». I mai 2016 kom albumet «The Concrete Confessional», til strålende kritikker fra media og fans.

Vi snakker om et band som spiller på hovedscener på europeiske festivaler, rev ned Amfi-scenen på Hove i festivalens første år, og vanligvis bringer circlepiten til langt større scener enn Parkteatret.

Det er bare å forberede seg med Jamey Jastas egne ord: «Live for this, destroy everything!»

Facebook-event  |  Billetter i salg på Ticketmaster nå!

 

Hatebreed