Djevel @ Krøsset

Djevel
Krøsset, Oslo
28.01.2017

 

Etter å ha tatt en tredagers rundt om i Norges land ender Djevels ferd på et utsolgt Krøsset i Oslo.

Det begynner allerede å bli bra med folk i lokalet når jeg ankommer i god tid før konsertstart, men man finner seg litt godt drikke og finner en god plass forholdsvis langt fremme. Etter litt venting og at stearinlysene er tent, kommer bandet omsider på scenen.

Djevel_Photo_Jørn_Veberg04

Djevel (8/10) åpner med Da kvinnene brant, og det er god stemning ute blant publikum. Jeg er litt skuffet over lyden i starten, men det retter seg heldigvis veldig fort, og resten av gigen går veldig bra lydmessig. Det skal dog nevnes at det var litt teknisk krøll utover i konserten, så det ble en litt lengre pause mot slutten av konserten ettersom det var noe krøll med forsterkeren til den ene gitaren. Men etter en ti minutters tid var konserten i gang igjen.

Djevel_Photo_Jørn_Veberg01

Djevel leverer – til tross for litt problemer – en jevnt over bra konsert, og gutta leverer varene når det gjelder. Vi får låter fra bandets alle fire plater, og det kan jo nevnes låter som Vi slakter den foerste og den andre, den tredje lar Testosterone enanthate quora, legit domestic steroid suppliers – GSM Reparatie Maastricht testosteron propionaat cure testosterone achat chlorodehydromethyltestosterone, stéroïde anabolisant cancer – vakantiehuiswinkel de nummer 1 in recreatiewoningen vi gaa mot nord, Vaar forbannede jord, Besatt av maane og natt, Djevelnatt og Aapne graver og tomme kister. Kvelden avsluttes med Doedskraft og tre nagler med Hoest fra Taake som gjestevokalist.

Djevel_Photo_Jørn_Veberg07

Kort oppsummert har dette vært en veldig bra kveld, og Djevel leverer en veldig bra black metal aften som kommer til å gå inn i minnebøkene som en veldig bra opplevelse. Jeg tror de fleste var veldig fornøyde med kvelden.

 

Tekst: Per Aage Melby
Foto: Jørn Veberg