Premiere: Hark – Fortune Favours The Insane

hark-band-2016
Walisiske Hark slapp sitt Kurt Ballou-produserte debutalbum Crystalline i 2014, og mottok mange lovord i pressen, inkludert 8,5/10 fra oss i Metal Hammer Norway, som skrev at «Hark innehar elementer av både Baroness, Kylesa, Clutch og en rekke andre band det er utelukkende positivt å bli sammenlignet med…, og det er konstant rifftungt og knallhardt.» I slutten av februar 2017 kommer bandet endelig med oppfølgeren, Machinations, og leverer her en perfekt smidd visjon av sludge-infisert hardrock med både muskuløse og progressive elementer.

Her får du første smakebit av albumet, i form av låta Fortune Favours the Insane, og bandets mesterhjerne Jimbob Isaac har følgende å si om denne låta: «Our premiere track ‘Fortune Favours the Insane’ was the first song written for the new album and is lyrically based around those fine lines between commitment to your art and the brain-splitting madness that it can sometimes push you towards. ‘I ain’t been over the edge…but I’ve seen it’.»

Tracklist

1. Fortune Favours The Insane
2. Disintegrate
3. Nine Fates
4. Speak In Tongues
5. Transmutation
6. Son Of Pythagoras
7. Premonitions
8. Comnixant 3.0
9. The Purge

 

 

Hark Facebook

Seasons of Mist Facebook

Forhåndsbestill HER.