Avenged Sevenfold – The Stage

Avenged Sevenfold
The Stage
Universal Music

av7_the_stage

 

Jeg er neppe alene om å føle at Avenged Sevenfold havnet i en liten identitetskrise etter at The Rev døde i 2009. Hail to the King var et nikk til gamle helter, og ble derfor ikke helt et A7X-album av den grunn. Nå kom plutselig det nye albumet med nok en ny trommis, Brooks Wackerman fra Bad Religion, og heller ikke dette høres helt ut som A7X i mine ører. Joda, Brooks gjør en fantastisk jobb. Det gjør også resten av bandet, men jeg savner lekenheten fra tidligere. Kanskje bandet bare begynner å bli mer voksne, og i så fall kan de vel ikke kritiseres for dét. The Stage er langt fra dårlig. Det er faktisk ganske bra, bare ikke akkurat det jeg håpet på. Men det blir sikkert bedre når man aksepterer det for hva det er og ikke forventer et City of Evil 2. (7,5/10)

Thomas V. Kirkeby