Civil War – The Last Full Measure

Civil War
The Last Full Measure
Napalm Records

civil_war_the_last_full_measure_cover

 

Jeg har brukt tid på å komme inn i Civil Wars nye album. Jeg likte ganske godt fjorårets Gods and Generals, men The Last Full Measure klinger ikke like godt i mine ører, til tross for at bandet fortsetter i samme spor som tidligere. Partylåta Tombstone og allsangvennlige Savannah svinger bra og utmerker seg raskt som favoritter, men det blir for mange sanger som ikke fenger godt nok eller ikke i det hele tatt. Og om ikke musikken fungerer, spiller det ingen rolle om bandets entusiasme for gamle amerikanske historiske hendelser er høyt, for engasjementet smitter ikke nok. Heldigvis for Civil War kan jeg hygge meg med favorittene fra tidligere album i påvente av neste utspill fra dem, men det krever at de har bedre låtmateriale neste gang. (5/10)

Thomas V. Kirkeby