Take Over and Destroy – Take Over and Destroy

Take Over and Destroy
Take Over and Destroy
Prosthetic Records

take_over_and_destroy_cover

 

Take Over and Destroy har tatt et knippe singler og samlet dem på et album. Resultatet er et selvtitulert konsept som til tider kan være litt vel anonymt. Her får man servert en slags mutasjon mellom sludge metal og bredbeint rock ‘n’ roll. I første omgang ganske kjedelig, men så dukker det opp underlige detaljer underveis. For eksempel en noe mer dempet Out of Frame, som inneholder både synth og ren vokal. Apropos vokal, så minner den skremmende mye om Jaz Coleman sin tilnærmingsmåte. Love Among the Ruins er også en sånn underlig låt. Et roligere tempo, dyster stemning med kalde grøss fungerer godt. Albumet er dessverre litt schizofrent av seg. Det har dermed sine øyeblikk, men her er det mye å ta fatt i. Bedre lykke neste gang. (4/10)

Gerrit Karafiat