Principality of Hell – Sulfur & Bane

Principality of Hell
Sulfur & Bane
Osmose Productions

principality_of_hell_cover

 
Både tematikk og lydbilde sendes tilbake til røttene med Principality of Hell sitt nye album Sulfur & Bane. Det vil si Bathory, Venom og Celtic Frost. Skiva kunne like gjerne ha blitt sluppet en gang på 80-tallet, for dette var primitivt, temmelig kaldt og ikke minst guffent. Noe som er gode nyheter for den reneste purist, men hva med oss andre? Frykt ei! Sulfur & Bane er riktignok temmelig pur, men holder samtidig høy kvalitet og er like aktuell for alle med litt sans for svartmetall. Skiva åpnes med noe satanisk babbel før den musikalske ofringen settes i gang. Legg særlig merke til tittelsporet, In the Shadows of Sodom og The Marble Witch. De har dessuten lagt til en rekke coverlåter fra blant annet Slayer, Bathory og Sodom. (6,5/10)

Gerrit Karafiat