Forever Still – Tied Down

Forever Still
Tied Down
Nuclear Blast

forever_still_tied_down_cover
Det relativt nye danske bandet Forever Still debuterte i 2013 med EP-en Breaking Free. Nå er de ute med sitt første album, en hyggelig liten sak på drøye 35 minutter. Vokalist Maja Shining har en allsidig og bra stemme som takler både å være rocka og sjelfull. Hun growler til og med ved et par anledninger, uten at potensielle interessenter burde la seg skremme av den grunn. Musikken er enkel og ærlig, med fokus på gitar og vokal, tidvis krydret med elektronika. Det er absolutt noen gode låter her, men det blir litt for mange mid-tempo låter som beklageligvis oppleves for like. Og når spilletiden er så kort, følte jeg meg ganske fort ferdig med albumet. Men digger du band som Lacuna Coil og Delain har du kanskje noe å hente her også. (6/10)

Thomas V. Kirkeby