Sabaton spiller hele Carolus Rex på Tons of Rock!

Sabaton

Elsk dem eller hat dem, Sabaton har seilt opp som de ubestridt største entertainerne innen skandinavisk power metal! Sist de spilte på Tons of Rock, i 2015, stilte de med tanks på scenen og gedigne mengder pyro. Nå kommer de tilbake, og det med en helt spesiell konsert som ikke kunne passet bedre noe annet sted enn på Fredriksten Festning! Det dreier seg om bandets album Carolus Rex, deres konseptplate fra 2012, som tar for seg den svenske storhetstiden på 1600-tallet, især tiden under Karl XII, som falt for en norsk kule nettopp på Fredriksten Festning. Hvorvidt de velger å fremføre den på engelsk eller svensk vites ikke, men vi regner med en orgie i gult og blått, sannsynligvis med enda mer pyro enn sist, og håper tungt på litt ekstra rollespill med gamle uniformer og gjerne vokalist Joakim Brodén ridende til hest!

Dette er hva festivalledelsen selv ydmykt har å si om denne bookingen: «Noen ganger treffer et band så hinsides all fornuft at man bare må bøye seg i støvet og gjøre en ønskereprise. Vi gjorde det med Ghost, og nå gjør vi det med deres landsmenn SABATON, som ikke bare kommer tilbake, men som ønsker å spille hele det fantastiske albumet «Carolus Rex» med eventyrlige Fredriksten Festning som scene. Som ENESTE STED I VERDEN vil vi få nettopp dette showet, og det er et stolt øyeblikk i Tons of Rocks korte men sterke historie at vi får æren av å annonsere dette.»

tons17-2

Tons of Rock hjemmeside  |  Tons of Rock Facebook  |  Facebook-event

Kjøp billetter HER.

 

Foto: Terje Dokken, Metal Hammer Norway

 

Se vår dekning av årets festival:
Dag 1     |     Dag 2     |     Dag 3