Saxon – Let Me Feel Your Power

Saxon
Let Me Feel Your Power
UDR Music

Saxon_Let-me-feel-your-power-cover

 

NWOBHM-legendene i Saxon er ute med deres tiende live-album, et opptak fra deres Battering Ram-turné fra 2015/2016. Tretten av sporene er fra München og tre fra Brighton. Ikke nok med det, med i pakken følger også bonusmateriale med atten låter fra Chicago, samt DVD med filmopptak fra de nevnte stedene. Her får man altså både sett og hørt mye fra et av verdens sterkeste heavy-band.

Live-album er ofte enten suksess eller fiasko, og i dette tilfellet er det heldigvis suksess. Her klarer de å fange stemningen både fra scenen og publikum, uten at det blir overprodusert eller kjedelig. Setlista er heller ikke noe å klage på, for her er det både låter fra deres siste fullengder og de gode, gamle klassiske Saxon-låtene, som Denim & Leather og Power and the Glory. Lyden er ikke alltid helt på topp, og enkelte av låtene går i litt for raskt tempo enn det burde gjøre. Men energien og entusiasmen som Saxon alltid bringer, klarer de nå å overføre rett hjem til din stue. Savner dog bonusmateriale som intervjuer og “behind the scenes»-materiale på DVDen.

Det er virkelig synd at Saxon nok en gang hopper over Norge på deres europaturné i november og desember, men da kan denne utgivelsen være redningen. DVDen og albumet passer utmerket med noe kaldt i glasset sammen med dine dedikerte Saxon-venner, eller bare for deg selv
hvis du vil ha litt kvalitetstid. Uansett hvem man velger å dele denne opplevelsen med, får Saxon deg i godt humør og til å haile hele dagen. Best av alt; denne utgivelsen beviser at Saxon er utmerket liveband og at de er her for å bli. (7/10)

Elizabeth Mai