Albumpremiere: Sons of Balaur – Tenebris Deos

Sons of Balaur slipper album 14. oktober, og her kan du lytte på hele skiva fra bandet som har redefinert begrepet «tegneserieband»!

SONS OF BALAUR har sitt utspring i universet til den grafiske romanen Realm of the Damned, og er et fiktivt norsk band bestående av demonbesatte kirkebrennere, djeveldyrkere og straffedømte fra Øksfjord lengst nord i landet! Om bandet selv  ikke eksisterer i vår verden, er musikken likefullt både reell og beintøff, og det ekte debutalbumet (bandet har i tegneserien sluppet en rekke utgivelser, fra 1993-debuten To Summon Him, som kun ble sluppet på kassett) er en strålende sak med klare referanser til klassisk Bathory, Celtic Frost og Venom, i tillegg til både andre og tredje generasjon med black metal-band!

 

Sons of Balaur Facebook

Seasons of Mist Facebook

Forhåndsbestill HER.