Albumpremiere: Anciients – Voice of the Void

anciients_band-logo

Canadas Anciients slipper 14. oktober sitt andre album, Voice of the Void. Fans av band som Mastodon, Kylesa, Baroness, The Sword eller High on Fire er tungt i målgruppa her, og vi kan glede dere alle med at denne utgivelsen i sin helhet nå kan streames her hos oss!

Anciients ble dannet i 2009 av tidligere 3 Inches of Blood-medlem Aaron «Boon» Gustafson på bass, som her flankeres av gitarist/vokalist-duoen Kenneth Paul Cook og Chris Dyck samt trommis Mikey Hannay. Bandet har allerede spilt med band som Boris, Goatwhore og nevnte High on Fire, og teller Mike Scheidt fra Yob blant sine fans, og vi regner med at en lytt på Voice of the Void vil overbevise deg også!


Anciients Facebook

Seasons of Mist Facebook

Forhåndsbestill HER.