Myrkur – Mausoleum

Myrkur
Mausoleum
Relapse Records

myrkur_mausoleum_cover

 

Jeg husker jeg ble veldig positivt overrasket da Myrkur kom med platen M på sensommeren i fjor, så det skal også sies jeg hadde litt blandede følelser da jeg hørte at de skulle komme med en akustisk plate. Men skepsisen gikk fort over da det hele satte i gang. Den lyden og klangen som kommer inne i mausoleet gjør noe helt spesielt med stemningen, og Amalies fantastiske vokal oppå det hele gjør at dette bare blir en helt fantastisk opplevelse. Jeg har aldri vært noen stor fan av livealbum, men dette blir helt spesielt og fungerer veldig bra, ikke perfekt men heller ikke langt unna. Så takk til Myrkur og Det Norske Jentekor for opplevelsen. For oss som ikke fikk vært der denne magiske kvelden så er dette et bra plaster på såret. (8/10)

 

Per Aage Melby