Kvesta – Ibex Arrival

Kvesta
Ibex Arrival
Polypus Records

kvesta_ibex_cover

 

Hva får du om du blander god gammel norsk black/thrash metal a la Aura Noir, Audiopain og Nocturnal Breed, en god dose åttitalls-thrash og kanskje en liten dose punk? Jo da begynner du å nærme deg Kvesta. For det Kvesta presenterer her på sin første fullengder, Ibex Arrival, er god gammel skitten black thrash. Det er kanskje ikke så nytt og revolusjonerende dette her, men etter x antall gjennomlyttinger så begynner dette å bli riktig så fett. Det er ikke noe banebrytende som sagt, men fett nok til at dette kan få dundre løs på full guffe i stua på repeat ganske så lenge før man begynner å bli lei. Vi gleder oss til å følge Kvesta fremover i årene som kommer, for om det fortsetter slik så tror jeg dette kan bli riktig så trivelig. (7/10)

Per Aage Melby