Motörhead-gitaristen er tilbake med Phil Campbell and The Bastard Sons!

phil_campbell_logo

phil_campbell_band

Phil Campbell behøver neppe noen nærmere presentasjon, og etter over 30 år som gitarist i Motörhead har han heller ingenting han må bevise. Phil Campbell ER rock & roll – ferdig snakka! Nå har han slått seg sammen med sine tre sønner, Todd, Dane og Tyla, samt vokalist Neil Starr, og dannet Phil Campbell and the Bastard Sons, som 18. november slipper sin selvtitulerte 5-spors debut-EP på etiketten Motörhead Music. EPen er produsert av Todd Campbell i deres eget Stompbox Studio i Wales, UK, og mixet av Motörhead-produsent Cameron Webb, og låter både friskt og fullt av attitude, uten noen krampaktige forsøk på å låte verken moderne eller nyskapende. De går heller for tidløst. Første smakebit bør komme om ikke lang tid, så watch this space…!

Phil Campbell and the Bastard Sons

Phil Campbell – guitar
Todd Campbell – guitar
Dane Campbell – drums
Tyla Campbell – bass
Neil Starr – vocals

Phil Campbell and the Bastard Sons EP Track-listing:

1 Big Mouth
2 Spiders
3 Take Aim
4 No Turning Back
5 Life In Space

Mer info:

Phil Campbell & TBS Facebook

Motörhead Music

UDR Music