Videopremiere: Sahg – Black Unicorn

Sahg

Sahg pryder coveret på det nyeste nummeret av Metal Hammer Norway, og 23. september er de ute med sitt nye, suverene, album, Memento Mori. I tillegg til et dyptpløyende 10-siders intervju, har vi anmeldt skiva til 9 av 10 poeng, og vår anmelder omtaler albumet som «…mørkt, hardt, melankolsk, spennende og nok et lite mesterverk.»

MHN_2016_04

Nå er de klare med videoen til albumåpneren Black Unicorn, og denne er regissert av Benjamin Langeland og resten av staben på Flimmer Film. Sett av 6 1/2 minutter til denne suverene videoen, sørg for at du går til anskaffelse av Memento Mori når den kommer og ta turen innom bladkiosken for å lese Sahg-frontmann/grunnlegger/låtskriver Olav Iversens betraktninger rundt både plata og mye annet i Metal Hammer Norway!

Sahg – Memento Mori slippes 23. september.

Forhåndsbestill HER.

Foto: Anna-Julia Granberg

 

Esteroides anab?licos por valor de 2 millones de euros incautados en Donegal: se est? llevando a cabo una importante investigaci?n sildenafil 100mg comprar uso de esteroides en el reino unido: lo que necesita saber