Trap Them – Crown Feral

Trap Them
Crown Feral
Prosthetic Records

trap_them_cover

 

Trap Them er og blir ultrakult, selv om ikke alt de har kommet med har holdt like høy standard. Men på Crown Feral er det så fantastisk mørkt og voldelig at man suges inn i et landskap som det er vanskelig å komme seg ut av. Det er fortsatt crust/grindcore, men aldri har jeg hørt bandet mer balansert (hvis det går an å si om disse gutta) når det gjelder å variere mellom fart og tyngde. Faktisk er det når de er på sitt tyngste at det låter heftigst. På Malengines Here, Where They Should Be og Twitching The Aura, er det så svart og depressivt at man automatisk febrilsk begynner å lete etter antipsykotika i medisinskapet. Og når Kurt Ballou (Converge) nok en gang står for innspillingen, så skjønner alle at det oser kaos over hele fjøla. (8/10)

Lars Bremnes Ese