Imperium Dekadenz – Dis Manivbs

Imperium Dekadenz
Dis Manivbs
Season of Mist

imperium_dekadenz_cover

 

Det sør-tyske tomannsbandet Imperium Dekadenz åpner opp hele 10 nye mektige musikalske rom merket med den romerske gravskriften Dis Manivbs («til de dødes ånder») i sitt dekadente svartmetall-imperium. Dette er deres femte langspiller siden starten i 2004. Vespasian (trommer, gitar, bass, synthesizer) og Horaz (vokal, gitar, synthesizer) lager atmosfæriske byggverk med majestetiske melodier, vekslende mellom rolige, gjerne akustiske partier, og hurtige tremolog-gitarer og blast beats, mens det tunge synthesizer-reisverket holder det hele sammen. Dessverre blir det hele lite utfordrende rent musikalsk-arkitektonisk. Melodiene holder ikke alltid, og selv om intensjonene er mørke, så fremstår låtene som litt for myke og uten kanter. (7/10)

Helge Kaasin