Halshug – Sort Sind

Halshug
Sort Sind
Southern Lord

halshug_cover

 

Hva som er hardcore eller ikke er tidenes kjipeste diskusjon. Lydmessig derimot, så har de danske crusterne gått noen skritt nærmere hardcore på platen, Sort Sind og produksjonen er ikke så kornete som på tidligere utgivelser. Selv om man ikke er en snobb på området, så får det platen til høres litt tam ut enn tidligere utgivelser. Hvis du er ute etter crust-punk og hardcore, så vil nok platen Sort Sind gi deg det, men ikke noe særlig mer heller. Mangel på spenning og gamle triks kan tilskrives tradisjon innen sub-sjangeren, men uansett hvor mye selskap som Southern Lord dytter frem band som Halshug, så er og blir denne platen midt på treet. Da kan det skrikes om at man ikke forstår sjangeren til man blir blå i trynet, for det blir i så fall det eneste forsvaret for platen. (5/10)

Knut Gigstad