Få Metal Hammer-rabatt på Edge Nordic Festival

Lacuna Coil Milano, Italy
Lacuna Coil

Bergenserne hviler åpenbart ikke og kommende helg er det duket for første runde med Edge Nordic, en ny skandinavisk festival med fokus på sjangere litt utenfor det vanlige heavy metal-kjøret – her finner du goth, metalcore, deathcore, hardcore pop, electronicacore or mer. I år er det nordmenn og finner som får nyte av konseptet, samme helg arrangeres den også i Hensinki. For festivalen er det også viktig å markere dette som et arrangement med fri aldersgrense, hvor de som ønsker å ta seg en øl har et eget 18+ område. Headlinere fredag 9.9 og lørdag 10.9 er hhv albumaktuelle Lacuna Coil (sist sett i Metal Hammer Norway nr. 2/2016) og tyskerne We Butter the Bread With Butter som har fått mye oppmerksomhet i Europa de siste årene. Sammen med Metal Hammer Norway gir festivalen deg en rabattkode for billetter, bruk MHN2016 ved bestilling hos Ticketmaster og du får 100,- i rabatt på billetten!

Komplett lineup for festivalen er

Lacuna Coil (IT)
Eskimo Callboy (DE)
Sonic Synicate (SE)
We Butter the Bread With Butter
Corroded (SE)
Counting Days (UK)
Adept (SE)
Ribozyme (NO)
The Hate Colony (NO)
Blind Channel (FI)
Fasit (NO)
One Hundred and First (NO)
Vermin Theory (NO)
Leadsledge (NO)
Psykopath (NO)
Sobre Todo Nombre (ES)

Mer info finner du på festivalens hjemmesider.