Mork – Den Vandrende Skygge

Mork
Den Vandrende Skygge
HSP Productions

Mork_Den_Vandrende_Skygge_cover

 

Mork har holdt på i over 10 år, men det er ikke før de siste 2-3 årene det virkelig har begynt å skje ting, og nå er bandets andre fullengder, Den Vandrende Skygge, ute. Vi snakker kald og mørk black metal som er fremført på den gode gamle måten. Det her traff meg noe så innmari bare sekunder inn i første låt, og det blir bare bedre og bedre jo mer man hører. Mork har her klart å lage en flott blanding av god gammel black metal ispedd enkelte nyere elementer, og man får litt feeling av folkinspirasjon med hardingfele på låten Den Lukkede Porten. Lydmessig kunne Den Vandrende Skygge like gjerne kommet for 25 år siden, og den gir mye av den samme feelingen som jeg fikk av black metal den gangen. Jeg ser nå frem til å følge Mork fremover. (9/10)

Per Aage Melby