Ragnarok – Psychopathology

Ragnarok
Psychopathology
Agonia Records

 Ragnarok_Psychopathology_cover

 

Ragnarok er et band jeg har fulgt med på helt siden Arising Realm kom i 1997, og det er et band jeg virkelig har forsøkt å like opp gjennom alle år. De har hatt noen kule låter opp igjennom årene, men alt i alt så har de aldri nådd de store høyder og slik er med bandets siste utgivelse Psychopathology også dessverre. Det er mange kule partier og mange gode ideer, men det mangler det lille ekstra for at dette virkelig skal slå an her i gården. Jontho har selv overtatt vokalen denne gangen, og han gjør en helt ok jobb mens Dauden-trommis Malignant har tatt over trommene. Psychopathology har blitt ei veldig intens plate som til tider blir litt ensformig og kanskje litt kjedelig, men den har et par fete låter, noe som Into the Abyss beviser. (6/10)

Per Aage Melby