Albumpremiere: Baptism – V: The Devil’s Fire

Baptism_band

Finske Baptism slipper 22. juli sitt nye album, V: The Devil’s Fire, en utgivelse med røttene godt plantet i finsk ortodoks black metal. De leverer både råskap og atmosfære i liberale doser, med episke melodier begravd under bandets illsinte uttrykk. Baptism ble dannet i 1998 av vokalist, gitarist og låtskriver Lord S, og i 2002 slapp de sitt debutalbum, The Beherial Midnight. Siden har de vært gjennom en rekke endringer, både i besetning og geografisk plassering, før de har kommet dit de er nå.

Lord S har følgende å si om det nye albumet: «You will probably not be surprised, if I see V: The Devil’s Fire as a very strong return and as the definitely best album in my long career. I will not apologise for stating the obvious, but whether you agree or not, there are many riffs in classical Baptism style as well as many new elements. I am very proud that this beast will now be unleashed and out in the stores on the 22nd of this month. Check it out!»

 

Baptism Facebook

Seasons of Mist Facebook

Forhåndsbestill HER.