Hellyeah – Unden!able

Hellyeah
Unden!able
Eleven Seven

Hellyeah_Undeniable_cover

 

Tro det eller ei, men Hellyeah har faktisk kommet til sin femte utgivelse! Bandet som består av medlemmer fra storheter som Mudvayne, Nothingface, Damageplan og Pantera, har vært et yndet hatobjekt grunnet fremtredende nu-metal språkdrakt. At det har kommet mye drit fra bandet er hevet over enhver tvil, men på Unden!able låter det faktisk tidvis småfriskt. Skiva som helhet er tyngre og hardere enn tidligere, samtidig som de har fått inn noen meget melodiøse radiolåter som garantert ikke kommer til å ha noen lang levetid men som funker her og nå. Sjekk blant annet ut Human. Chad Gray snerrer sånn passe rufsete, Vinnie Paul pisker selvfølgelig stødig, mens Tom Maxwell og Chirstian Brady riffer helt ok uten alt for stor headbangerfaktor. (5/10)

Lars Bremnes Ese