Trollfest klare for Midgardsblot!

Vikingfeberen herjer, og det er få festivalpass igjen til årets festival!

Midgard-2016-2400x2400-Trollfest

TrollfesT er klare for årets utgave av Midgardsblot!

trollfest_band_lowres

TROLLFEST
En bråte norske musikere fra band som Pantheon I, Untime, Melch, Hallucinations, Now we got members, Kitchie Kitchie Ki Me O, Powersword og Sarkom så seg lei på utvalget festmusikk og i 2003 ble sjangeren «True Norwegian Balkan Metal» født! Som sjangerutrykket antyder byr TrollfesT på både ekstrem metal og folkemusikk, men bandet er også viden kjent for sin glede, galskap og humor!

TrollfesT ga ut de to første albumene Willkommen Folk tell Drekka Fest!! og Brakebein i 2005 og 2006, men det var ikke før i 2007 den første entréen til konsertarenaen skjedde som headliner på Barther Metal Open Air Festival i Tyskland hvor bandet hadde etablert en solid fanbase allerede. Siden har bandet vokst seg virkelig store i hele Europa og USA, som de har turnert flere ganger siden. Bandet jobber nå med sitt syvende studioalbum og kommer til årets Midgardsblot for å gi publikum moro, musikk og fest – forvent metal med trekkspill, gitar og banjo og høy partyfaktor når TrollfesT sparker i gang årets Blot!

 

Premiere på nye låter fra Wardruna
Wardruna slipper sitt tredje etterlengtede album «Ragnarok» i Runaljod-trilogien 29. oktober og vil gjøre premiere på de nye låtene på Midgardsblot og lover en helt spesiell Wardruna-konsert ved Borrehaugene.

Einar Selvik, mannen bak bandet Wardruna sier «Det vakre, kraftfulle og ikke minst historisk viktige området rundt Borrehaugene er et sted jeg har hatt et sterkt ønske om å holde konsert helt siden jeg startet Wardruna for snart 15 år siden. At dette nå blir virkelighet er stort for meg personlig og kan love publikum en konsert utenom det vanlige!»

 wardruna-2012_0067 HIGH RES

Billetter:
3 dagers festivalpass: 1450,- NOK
Dagsbilletter fredag og lørdag: 740,- NOK
Adgang torsdag kun med festivalpass

Billetter selges her: http://pub.ticketmobile.no/Events/46871/11132