Albumpremiere: Defiled – Towards Inevitable Ruin

Defiled_band

Det japanske death metalbandet Defiled slipper 8. juli sitt femte album, Towards Inevitable Ruin, et rått og stygt beist av et album som vår anmelder ga 8/10 poeng i det nye nummeret, med beskrivelsen «Defiled har skrudd tiden tilbake til analog øvingslokalelyd… og nå låter de paradoksalt nok friskt av den gamle skolen, noe som virkelig kler dem veldig bra!» Her kan du streame hele skiva, og den vil definitivt ikke være alles kopp rå fiskeslo, men dersom du liker den er sjansen stor for at du blir totalt hekta!

 

Tracklisting

1. Subversion

2. Cauterized

3. Doomsday

4. Conspiracy

5. Force And Obedience

6. Shadows Hands

7. Fear From Above

8. Scapegoat

9. Debunked

10. One World

11. Silent But Ongoing

12. Towards Inevitable Ruin

 

Line-up

Shinichiro Hamada: vocal, guitar

Yusuke Sumita: guitar

Hiroaki Sato: bass

Keisuke Hamada: drums


Defiled Facebook

Seasons of Mist Facebook

Forhåndsbestill HER