Redaktøren uttaler

20120918_0123

YES!

Metal Hammer Norway lever!

Det har vært noen lange måneder siden vi sist var ute med nytt blad, og vi har savnet dere veldig! Men om det har vært stille fra vår kant utad, kan jeg love at det har vært jobbet hektisk i kulissene! Det har vært mye som måtte på plass, men nå er det ikke lenge før vi atter kan presentere Metal Hammer Norway i bladform igjen!

Aller først relanserer vi nå nettsidene, som har blitt forbedret, og som kommer til å generelt oppgraderes med mer aktivitet. I tillegg til de sedvanlige nyhetene, konkurransene, låt- og videopremierene og albumstreamene, vil vi kjøre flere eksklusive intervjuer på nett, og det vil også bli lagt ut flere liveanmeldelser og en del albumanmeldelser. Flere andre funksjoner og annet snadder vil komme etter hvert, så det er mye å glede seg til…

Når det gjelder selve bladet, kommer første nummer i butikkhyllene om rett under en måned – 18. juni! Også der vil dere se endringer, og selvsagt til det bedre! Selv om vi sitrer av spenning og lyst til å dele alt med dere, velger vi selvsagt å holde innholdet hemmelig så langt, men kan røpe at det blir mye god lesning, og en hel del eksklusivt stoff! Noe annet vi er svært fornøyde med, er at bladet nå kommer til å være 100% norsk, totalt uten oversatt materiale fra britiske Metal Hammer! Det var allerede minimalt med oversatte artikler i bladet fra starten av fjoråret, men nå vil det ikke være noe som helst overlapping mellom de to bladene lenger. I tillegg introduserer vi noen nye faste spalter, og enkelte av de gamle har fått nye navn – også disse på norsk. Vi vurderte sågar å skifte navn på hele bladet til Metal Hammer Norge, men valgte å beholde det gamle navnet, både fordi det er såpass bra innarbeidet og av andre praktiske hensyn.

Vi takker for all støtte underveis, og håper dere fortsetter å støtte oss, slik at vi kan fortsette å lage Norges beste metalblad! Informasjon om abonnementmuligheter kommer om kort tid, og dere som velger å kjøpe i kiosk kan allerede nå begynne å mase på deres lokale bladforhandler om at de skal ta inn Metal Hammer Norway.

Stay Metal!

Stay Hammer!

Up the Irons!

Espen Nørvåg Slapgård (Ansvarlig Redaktør)

 

 

Foto: Terje Dokken