Blaak Heat – Shifting Mirrors

Blaak Heat
Shifting Mirrors
Svart Records

Blaak-Heat-cover

Neopsych-bølgen vedvarer og et nytt tilskudd er det fransk-amerikanske bandet Blaak Heat. Et av medlemmene er Brad Davis fra Nebula. Bandet finner ikke opp kruttet på noen måte, og du kan nesten kalle dem kyniske utbyttere av anatollian rock fra 60- og 70-tallets Tyrkia, ja, til og med vestlige foregangsgrupper som The Devil’s Anvil og The Orient Express. Til gjengjeld er Shifting Mirrors en særdeles bra rockeskive med gode, varierte og faktisk dansbare låter med østlig brodd. Spesielt kule er de låtene hvor de også har blandet østlige rytmer med surf. Det som trekker en anelse ned, er at platen blir litt for ensformig på de siste låtene, og at det på noen sanger kan minne litt for sterkt om Nebula, men alt i alt er dette en solid plate. (7/10)

Knut Gigstad

 

 

Departamentos, Farmacias Y Miner?A: Todo Ven?A Bien Para Lavar Dinero kamagra espa?a s?nchez anuncia la convocatoria de 10.001 plazas de mir, enfermer?a y farmacia