Blodsmak – Gjennom Marg og Bein

Blodsmak
Gjennom Marg og Bein
Crime Records

Blodsmak_cover

Sjangernavnet “Hallingcore” dukker opp flere steder når man leser om Blodsmak, både fra bandet selv og annen omtale. Det er en beskrivelse jeg må si meg svært uenig i, selv om den kanskje er humoristisk ment. Dette er melodisk tungrock ispedd en god dose folkemusikk, med nynorske tekster. Albumet er fint produsert, med kompetente innsatser fra alle som er involvert, og det står ikke på det musikalske sånn sett. Dessverre er det så ytterst lite som treffer en nerve her. Tendensene til nu-metal hjelper heller ikke. Og når Bang Bang dukker opp som sjette spor ut, som er så  likt noe Disturbed kunne produsert, innser jeg at slaget er tapt. Albumet står til slutt som en smaksløs grøt som bedøver mer enn det gleder eller irriterer. (2/10)

Bjørnar Kristiansen