Vinn billetter til Urgehal: Death Is Complete

Fredag 13. holdes det en helt spesiell minnekonsert, med tittelen Death is Complete, til ære for den avdøde Urgehal-frontmannen Trondr Nefas, som forlot oss 13. mai 2012. Konserten består av konserter med hans tre band, Urgehal, Beastcraft og Endezzma, som her deler scene for første og siste gang! Til alt overmål vil Urgehal-konserten gjestes av en rekke prominente vokalister, og det dreier seg om ingen ringere enn Hoest (Taake), Nag (Tsjuder), Nattefrost (Carpathian Forest), Niklas Kvarforth (Shining SE), Sorath (Beastcraft), Mannevond (Koldbrann) og M. Shax (Endezzma).

En heldig vinner kan stikke av med 2 billetter til denne historiske begiveneheten. Vinneren trekkes torsdag ettermiddag. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet hvilket av de tre bandene du gleder deg mest til å se.

Urgehal_poster
Facebook-event  |  Billetter