Horisont returnerer til Oslo

Horisont returnerer til Oslo

 

Svenskene i Horisont gjestet Oslo i desember i fjor sammen med Kadavar, og onsdag 6. april er de heldigvis tilbake for å levere mer hårdrock av ypperste kvalitet.

Sist svenskene tok turen innom hovedstaden var for å spille på Vulkan sammen med Satan’s Satyrs, The Shrine og Kadavar. Det ble en kort affære for Horisont, som egentlig var høyere opp på plakaten til å begynne med, men som i stedet åpnet hele kvelden og fikk dermed kortere spilletid.

HORISONT Press photo 1

Denne gangen er de klare for å spille filla av Pokalen, sammen med gutta i Tiebreaker. Horisont har siden 2009 levert varene, og med deres nylige utgitte fjerdealbum, Odyssey, har de virkelig lagt gullegget med denne episke, utenomjordiske reisen. Med låter som Bad News, Break the Limit, Back on the Streets, og ikke minst tittelsporet, er det her klart for en legendarisk kveld på Pokalen.

Tiebreaker er fra Odda og spiller rock’n’roll ispedd blues med progressive tendenser. I 2012 ga de ut en selvtitulert EP og fulgte deretter opp med fullengderenWe Come From the Mountains to år senere. De har varmet opp for en rekke kjente band som Kvelertak, Enslaved og Dumdum Boys, og er et meget habilt liveband.

Enhver fan av klassisk hard rock bør kjenne sin besøkelsestid denne onsdagen!

Tid: 6. april kl. 20.00

Sted: Pokalen

Billetter kjøper du her

Facebook-event