The Defiants – The Defiants

Defiants_cover

The Defiants
The Defiants
Frontiers Music

The Defiants består av ingen ringere enn Bruno Ravel, Paul Laine og Rob Marcello. Alle med tette bånd til legendariske Danger Danger. Det låter også veldig DD, rett og slett superb melodisk rock som skapt for store arenaer. Albumet er helstøpt kvalitet fra første til siste spor og hovedfundamentet er høy allsangfaktor, pompøse arrangementer og fete gitarriff. Noen riktig så søtladne ballader får vi også servert. Ravel har også gjort en strålende jobb som produsent. Det låter både retro og moderne. Låtmessig er albumet jevnt, men Love and Bullets, When the Lights Go Down og Save Me Tonight stikker seg ut som de sterkeste låtene. Verdt å merke seg er også eminente soloer og riff fra Marcello som alene er verdt noen poeng på skalaen. Et glimrende album! (8/10)

Pål J. Silihagen

Albumet slippes 15. april