Vinn billetter til RAM + Nightmare City + Armory på Pokalen!

RAM_Flyer01

Lørdag 12. mars er det klart for Heavy Metal Tyranny på Pokalen. Da skal hele tre band fra Göteborg levere ekte Heavy Metal til Oslo-folket! Er du gira på god gammaldags twin guitars, skrikende vokal og ballefet heavy er Pokalen definitivt stedet å være!

Nightmare_City

Kvelden åpnes av Armory, et band som har hentet inspirasjon fra storheter som Exciter, Running Wild og Tank. Nightmare City tar stafettpinnen videre og kan tilby både metal og punk i skjønn forening. Hovedbandet RAM har holdt det gående i 17 år og er nå aktuelle med deres fjerde fullengde Svbversvm. Albumet var å finne i Metal Hammer Norway-redaksjonens topp 50-liste over de beste platene fra 2015.

RAM_800

Metal Hammer Norway lodder ut to billetter til en heldig vinner til denne kvelden. Delta i konkurransen ved å kommentere i kommentarfeltet under, og en vinner vil bli trukket den 11.03.16.

Link til Facebook-event

OBS! 18-års grense på konserten. Vinneren må selv komme seg til Pokalen.