Vinn billetter til Tombstones/Reptile Master/Ocean Dweller på Blå!

Tombstones

Torsdag 11. februar blir det en doom-aften av rang på Blå i hovedstaden! Da spiller nemlig Tombstones, som ved flere anledninger har blitt beskrevet som et av landets desidert beste doomband, og med seg i bagasjen har de låter fra fjorårets mesterlige album Vargariis, som nå endelig slippes på vinyl, samt et nennsomt utvalg låter fra katalogen.

Med seg har de mørkemestrene fra det bistre nord, Reptile Master, som slapp sitt debutalbum, In the Light of a Sinking Sun i fjor, til ovasjoner fra vår anmelder, som ga plata 9 av 10 poeng og kalte den «…det kanskje tyngste og mest kompromissløst klaustrofobiske doom-albumet som er sluppet i år!»

Kvelden åpnes av Oslos Heavy Duty Sludge-håp Ocean Dweller, som man bl.a. har kunnet se på Høstsabbat og som support for High On Fire. Dermed er det duket for en flott torsdag i Oslo for alle fans av tung og dyster musikk!

Du kan vinne billett til deg selv + en kompis til denne konserten ved å svare i kommentarfeltet under hva som er ditt favorittband innen doom-genren. Vinneren trekkes kl 13:00 torsdag 11. februar, altså samme dag som konserten.

NB – Det er 18-årsfrense på konserten, og vinneren må selv komme seg til Blå.

Facebook event

Foto: Terje Dokken, Metal Hammer Norway