Fire nye band til Tons of Rock

Tons of Rock 2014

Fire nye band til Tons of Rock  |  Halvparten av festivalpassene er solgt

Rekordsalg

Tons Of Rock kan melde om et veldig bra forsalg for 2016. Med torsdagsbilletter utsolgt, VIP- og hotellpakker utsolgt, og nå over halvparten av festivalpassene revet bort fem måneder før Tons of Rock på Fredriksten Festning i juni 2016, nøler vi ikke et sekund med å allerede kalle sommerens store rock- og metalhappening i Norge for en suksess.

Med trekkplastre som Black Sabbath som holder sin siste Norgeskonsert, eksklusive konserter i Norge med både Megadeth og Alice Cooper, samt navn som Ghost, Sixx:A.M., Rival Sons og Raga Rockers gir oss allikevel ikke lysten til å hvile på laurbærene, og vi fortsetter å invitere kanonband som vi vet at vårt publikum har ønsket seg.

Nye band

Vreid har i en årrekke vært flaggskipet i den anerkjente sognametalen, en bevegelse initiert av legendariske Windir, som også bandet stammer tilbake til. Vreid har turnert land og strand i både inn- og utland med stor suksess, og har sju album i sekken på sin over ti år lange karriere. Vreid kom i høst med mesterverket ”Sólverv”, som har fått anmelderne til å gå løpsk med terningene, og det er nå på tide å få gutta til Tons of Rock!

Vreid-Foto-Eivind-Hemann

El Caco er underdogene fra Lillestrøm som alltid ligger og vaker i vannskorpa når norsk rock skal oppsummeres. Nå er de tilbake med det herlige albumet ”7”, som viser et band sultnere enn noen gang. Et av de svetteste og feteste livebandene du noensinne kommer til å få se kommer til å blåse oss av sletta!

El_Caco

The Carburetors, som er avkommet til en Harley Davidson og en amerikansk bil fra 1967, fostret opp hos Lemmy, er det skinnkledde monsteret de fleste etter hvert kjenner som originatorene av Fast Forward Rock ’n’ Roll, og med et etterlengtet og kritikerrost album i hyllene nå, kommer den beryktede V8-introen til å riste grunnvollene på festningen i sommer.

The_Carburetors

MGLA er nok et bevis på at vi tenker bredt, og vi leter med lys og lykter i alle sjangre etter pur kvalitet. MGLA er definitivt et av de absolutt beste og mest spennende bandene fra den mørke undergrunnen i dag. I 2015 ga det polske black metal-bandet ut den framtidige klassikeren Exercises in Futility, og nå er det på tide at de presenteres for et bredere lag av et kvalitetsbevisst norsk publikum.

Mgla

”Vi er umåtelig fornøyde med programmet vårt for 2016 sier produksjonssjef Mads Martinsen. Samlingen av legender gjør dette til en historisk fest i Østfold i 2016. Nå slipper vi 3 norske band som oser kvalitet og viser bredden og ikke minst hvor sterk rocken & metalen er i Norge i 2016. Vi leter alltid etter spennende navn på vei opp fra andre land også, og MGLA er definitivt et slikt band. Billettsalget viser at vi leverer det publikum vil ha, og vi er henrykt over å se at vi i tillegg til å være utsolgt for dagspass for torsdagen, allerede nå har solgt over halvparten av festivalpassene”.

Tons of Rock hjemmeside