C.O.P. UK – No Place For Heaven

COP UK - No Place For Heaven

C.O.P. UK
No Place for Heaven
UDR

Norgesaktuelle C.O.P. UK er ute med sin tredje fullengder. Bandet er i likhet med Def Leppard fra den forholdsvis nitriste industribyen Sheffield, men musikken er alt annet en deprimerende. No Place for Heaven er tidvis strålende, med melodiøse hardrock låter ikke ulikt nettopp Sheffields store sønner, Def Leppard. At bandet også ble personlig plukket ut av Biff Byford og Blackie Lawless til å turnere med Saxon og W.A.S.P for en tid tilbake, skulle vel også si sitt. Albumet inneholder som seg hør og bør både steinharde låter og myke ballader i den rette 80-talls ånden. Produsent Sascha Paeth (Kamelot, Epica, Avantasia m.fl) har også gjort sitt til at dette har blitt et album som både låter friskt og moderne, men også retro så det holder. (7.5/10)

Pål J. Silihagen