Premiere: Vredehammer – Cyclone

Vredehammer-Violator-900

7 år har gått siden Vredehammer kom til live, noe som nå feires med utgivelsen av deres andre album ’Violator’ – definitivt deres tyngste og mest kraftfulle utgivelse til nå. Med deres svært godt mottatte debut skive ’Vinteroffer’, fikk Vredehammer med en gang førsteklasses plass i panserkanonen, og skytes nå mot toppen av den norske metallscenen. De ble med ’Vinteroffer’ nominert til Spellemannsprisen i 2015, og senere samme året reiste de ut i Europa på en solid turné med Vreid og Keep of Kalessin, i tillegg til å ha vært support for gigantene Satyricon.

Vredehammer kjører en kombinasjon av aggressive gitarriff og melodier krydret av norsk historie – en kombinasjon som har tjent bandet godt med en lojal fanbase over hele verden. En fanbase som vokser konstant. Frontmannen Per Valla kommenterer: ”Vinteroffer var en bra utgivelse, men vårt nye album ’Violator’ tar musikken vår til et helt nytt nivå når det kommer til skriving av kraftfulle og velkomponerte låter. Jeg føler meg svært sikker på at dette blir en skive man husker godt.”
«Violator» slippes 18. mars.

Vredehammer hjemmeside

Vredehammer Facebook

Preorder CD | Preorder Vinyl