Sjodogg – Som en Øks i Hodet

Sjodogg_som_en_oks_i_hodet

Sjodogg
Som en Øks i Hodet
Red Stream

Jeg må innrømme at jeg ble litt skeptisk etter de to første gjennomgangene av Sjodoggs siste skive, Som en Øks i Hodet, for her foregår det mye rart. Det dukker plutselig opp masse forskjellige forstyrrende lyder i alle retninger her og der, men etter en god del runder, når man hører forbi alle lydene, så begynner virkelig denne skiva å sette seg skikkelig. Som en Øks i Hodet har blitt ei veldig variert og grim black metal plate, og ser nok ut til bli en av de største overraskelsene for meg personlig i år. Det er enkelte av de nevnte effektene/lydene jeg ikke helt klarer å bli fortrolig med, men om man hører forbi alt dette så har dette blitt en særdeles grim og stemningsfull affære som burde gå rett hjem for de som liker en utfordring for ørene. (7/10)

Per Aage Melby

Sjodogg Facebook HER

Red Stream Facebook HER