Kadavar spiller på Vulkan Arena

Er dette den sprekeste line-up-en du får se på en norsk scene i år? Ikke umulig.

Vulkan Arena spytter ikke i glasset når det er fest, og hyrer inn de kuleste gutta i klassen til å stå for musikken.

kadavar8

Tyske Kadavar slapp i år kanonskiva «Berlin», som du definitivt bør skaffe deg om den ikke allerede står i samlinga. Synsere vil trekke frem Wolfmother og andre retrorockband som referansepunkter, men kan man ikke bare si at det er gammal rock med ny lyd, da?

Horisonts «Odyssey» topper årslistene både hos fans og anmeldere når status for 2015 skal gjøres opp, og ikke uten grunn. Søta, bebartada och olajakka-ikledda bror KAN nemlig hårdrockshistorien på rams, og VET hvordan man spiller klassisk rock. Man må gjerne trekke paralleller til landsmennene i Graveyard.

Bandet som bare kaller musikken sin «psychedelic violence» og kombinerer skateboards med rock ‘n’ roll heter The Shrine og kommer fra Venice Beach i California. Den forannevnte beskrivelsen er i seg selv kul nok til at du bør sjekke ut bandet.

Satan’s Satyrs er motorsykkelgjengen fra helvete, som kombinerer møkkete punk med skitten doom og skrekkfilmer på VHS. At dette bandet spiller først – som i «står NEDERST på plakaten» – er intet mindre enn vanvittig, og sier det meste om hvor snasent programmet er denne torsdagskvelden på Vulkan.

Om du er bokstavallergiker og ikke gadd å lese det ovennevnte, kan du nøyde deg med de tre neste ordene:

Kjøp billett her: http://www.billettservice.no/event/464913

Mer info: http://vulkanarena.no/shows/216-Kadavar-%28DE%29