Girlschool – Guilty As Sin

udr056P01_girlschool_guilty_as_sin_digi_cover_005_preview

Girlschool
Guilty As Sin
UDR Records

Et splitter nytt Girlschool-album er søren ikke hverdagskost, men 7 år etter forrige skive er de tilbake, og det med 75% av originalbesetningen og 100% av attituden intakt. De åpner friskt med trekløveret Come the Revolution, Take it Like a Band (kanskje tidenes beste slagord for alle musikere som har vondt for å takle motgang!) og tittelsporet, og setter tonen for det som i all hovedsak er et realt feelgood-album. Det er lett å glemme at dette bandet har levert strålende album gjennom hele karrieren, og er mye mer enn Emergency og Hit And Run. Denne føyer seg pent inn i rekken av gode Girlschool-utgivelser, og at de til og med får sin versjon av Staying Alive til å bli mer enn bare en tøysecover viser hvor bra disse evige skolejentene er! (8/10)

 

Espen Nørvåg Slapgård

 

Les intervju med Girlschool i det nyeste Metal Hammer Norway!

Se bandet live sammen med Saxon og Motörhead i Oslo Spektrum 3. desember!