Chastain – We Bleed Metal

Chastain_We Bleed Metal

Chastain
We Bleed Metal
Leviathan Records

Tja, hva skal man si til et nytt Chastain-album? Hurra! We Bleed Metal er rett og slett metal av ypperste sort. Jeg skal ærlig innrømme at dette var en gedigen overraskelse fra en av mine store gitarhelter fra 80- og 90-tallet. David T.Chastain har, som kjent, en helt særegen stil, og denne tviholder han heldigvis på. Leather Leone synger fortsatt som en illsint gudinne, Mike Skimmerhorn er stødigheten selv, og vår egen Stian Kristoffersen, fra bl.a Pagan’s Mind, trakterer trommene. Og sistnevnte topper verket med formidable ferdigheter. Jeg kan med hånden på hjertet si at det ikke er en eneste svak låt, bare pur kvalitet. Lyden er perfekt og dynamikken er nesten magisk. Dette låter helt rått, så det er bare å finne frem luftgitaren folkens! (9/10)


Pål J. Silihagen