Vreid & Audrey Horne på Norgesturné!

Vreid & Audrey Horne på Norgesturné Høsten 2022

To av Norges mest hardtslående hardrock- og metal band slår seg sammen til en knyttneve av en turnepakke under tittelen «The Devil’s Bell in the Wild North West»!

Sogndølene i Vreid har reist Sognametal-flagget siden tidlig 90-tall og turnert verden rundt med nærmere 600 konserter i 25 land. I 2021 slapp de sitt magnum opus Wild North West i form av et massivt album og egen film som høstet enorme kritikker verden rundt. I 2022 herjer de festivaler som Hellfest, Copenhell, Karmøygeddon og Inferno med sitt spektakulære sceneshow, og til høsten skal de bergta de norske scenene igjen med sin unike blanding av klassisk hardrock & black metal.

Audrey Horne har siden bandet ble grunnlagt i 2002 etablert seg som et av landets fremste leverandører av hardtslående klassisk hardrock. Deres siste plate, Devil’s Bell, har fått strålende kritikker over hele kloden og klatret helt til en imponerende 19. plass på de offisielle Tyske albumlistene. Det er ikke «bare-bare» i et av verdens største musikkmarkeder. Liker du band som Thin Lizzy, Alice In Chains, Ozzy Osbourne og Iron Maiden, er sjansen overhengende for at du vil digge Audrey Horne. Ikke minst er kvintetten et fyrverkeri live!

 

14.10:  Bergen – USF Verftet  (Kjøp billetter HER)
15.10:  Karmøy – Ovenpaa  (Kjøp billetter HER)
21.10:  Trondheim – Verkstedhallen  (Kjøp billetter HER)
27.10:  Ålesund – Terminalen  (Kjøp billetter HER)
28.10:  Røros – Storstuggu  (Kjøp billetter HER)
29.10:  Oslo – Vulkan  (Kjøp billetter HER)
11.11:  Sogndal – Meieriet  (Kjøp billetter HER)