Låtpremiere! She Said Destroy – Not Only Bridges

 

She Said Destroy er en unik rusten jernblomst i den norske metalfloraen. Siden de startet i dagens form i 2003, har bandet båret sammenligninger med band som Dillinger Escape Plan, Converge, Today is the Day og Cult of Luna med hevet hode, men trass i mange lovord har de aldri holdt noen ekstremt høy profil, og like gjerne forsvunnet under jorden mellom utgivelser. Etter bandets andre album, This City Speaks in Tongues, tok det 4 år før vi hørte noe fra dem igjen, og da vad det med den suverene og særdeles ambisiøse EP’en Bleeding Fiction, som bestod av ett enkelt 27 minutter langt spor! Dette var tilbake i 2012, og siden da har det vært totalt stille. I mellomtiden har vokalist Anders UGMOD holdt seg travel med dobbelt Spellemann-nominerte Beaten to Death,som underveis har sluppet hele 5 utgivelser, men nå er det altså endelig dags for ny musikk med selveste She Said Destroy!

Senere i år kommer den etterlengtede tredjeskiva, Succession, og for en måneds tid siden droppa de tittelsporet på alle strømmetjenester. Den godt over åtte minutter lange låta overrasket mange med sin kombinasjon av atmosfæriske toner og et intenst øs av en annen verden, og nå kommer andre smakebit fra skiva i form av låta Not Only Bridges, som er et relativt annerledes beist. Her er det ingen eteriske fløyelsputer for ørene, men et beintight driv og en energi som får rett i strupen på deg! Bandet selv beskriver låta slik: «Dette er et stykke musikk drevet av frustrasjon og sorg over det åpenbart fatale utfallet vår kortsiktige, egoistiske og pengedrevne livsførsel har for alt og alle. Markedet rår, ingenting består. Her viser bandet frem sin kjærlighet til d-beat-drevet hardcore punk. Musikken er bygget opp rundt et tema som lå til modning på riffloftet i femten år og resten av musikken ble skrevet i studio.»

Låta slippes for allmennheten 4. juni, men du kan allerede nå høre den HER!

 

facebook.com/shesaiddestroynorway  |  shesaiddestroynorway.bandcamp.com