L.A. Guns – Renegades

L.A. Guns
Renegades
Golden Robot Records

 

Farsen og kampen om merkenavnet L.A. Guns tar sannsynligvis aldri slutt, og hvem som egentlig er det ekte L.A. Guns overlater vi til andre makter å bestemme. Dette er da for ordens skyld Steve Riley og Kelly Nickels versjonen av bandet. Så vil kanskje mange hevde at L.A. Guns uten Tracii Guns ikke er ekte vare. Den diskusjonen lar vi ligge.

Hva kan så Riley og Nickels stille opp med her? Joda, faktisk en rekke overraskende flotte låter, og det låter riktig så friskt. Produksjonen er rimelig nedstrippet og låter ganske rått skiva i gjennom, noe som kler låtene bra. Variasjonen i låtene er også noe som trekker opp for min del. Her får du både litt glitter og stas samt småslem hard rock. Fengende er det også. Bare hør på låtene Crawl, Lost Boys og Renegades.

Denne skiva gjør mesteparten av min skepsis til skamme, og kvaliteten på låtene gjør det nesten lett å glemme selve forgasseren i L.A. Guns-motoren (Tracii Guns). Resten av motoren fungerer overraskende nok utmerket, og Renegades er rett og slett en knakende bra, fengende og frisk hardrock-skive. Vel verdt å sjekke ut enten du er L.A. Guns fan eller ikke. (7.5/10)

 

Pål J. Silihagen