Fit for a King – The Path

Fit for a King
The Path
Solid State

 

Hørt det før? Ja. Forutsigbart? Jepp. Metalcore? Oh yeah. USA? Ja. Glattpolert? Jepp. Veksling mellom boybandvokal og skrikevokal? Oh yeah. Noen dype grynt? Ja. Massive breakdowns? Jepp. Store melodier? Oh yeah. Store arrangement? Ja. Store refreng? Jepp. Noen brutale låter? Oh yeah. Noen stadionlåter? Ja. Noen sukkersøte låter? Jepp. Minst 1 alternativ låt med industrielle innslag? Oh yeah. “Ingen forstår meg”-tekster? Ja. “Det er synd på meg”- tekster? Jepp. Massive emo-innslag? Oh yeah. Perfekt lyd? Ja. I utgangspunktet überkjedelig? Jepp. Kleint å høre på? Oh yeah. Bør du helst unngå skiva? Ja. Kommer den til å slå an hos den yngre garde? Jepp. Vil puristene sky denne som pesten? Oh yeah. Unødvendig slipp? Ja.

Liker du den? Jepp. Fordi Fit For A King klarer å trollbinde deg med flotte og suggerende melodilinjer og harmonier, på tross av at det egentlig er møkk? Oh yeah!

Anbefaler jeg den? Nei. (7/10)

 

Lars Bremnes Ese